LVSC
LVSC: De handschoen is opgepakt...  |  Lees online
Nieuwsbrief Juli 2016

Van het bestuur
Bestuurslid Gerry Aerts doet verslag van de eerste daden van het 'nieuwe bestuur', waaronder het oppakken van de handschoen om een internationaal congres te organiseren (Summer University 21 - 25 augustus 2017) Lees van het bestuur.
 
 
Even voorstellen: Mieke Voogd 
Geen onbekende binnen de LVSC, maar wel nieuw in het bestuur. Mieke Voogd licht haar keuze en deelname in het bestuur toe en benoemt verschillende acitiviteiten waar zij energie van krijgt. Even voorstellen Mieke Voogd.  
 


LVSC- gedragscode geactualiseerd
In navolging van het nieuwe reglement 2014 is ook de LVSC-gedragscode geactualiseerd. Gerry Aerts doet verslag van de totstandkoming van de geactualiseerde code en geeft een toelichting op de aanpassingen.
 
» Lees verder
 
Congres Mens en Organisatie: verslag van een geslaagde dag
Deelnemer Frans van Son doet verslag van het congres 'Mens en Organisatie' dat LVSC in samenwerking met Sioo en Vakmedianet op 23 juni jl. organiseerde in Nieuwegein. Klik hier voor het verslag van het congres Mens en Organisatie 
 
Korte wetenswaardigheden
Wist u dat de LVSC al meer dan 500 volgers op twitter heeft?

Dat LVSC van 21-25 augustus 2017 de Summer University, het congres van de Europese organisatie ANSE op locatie van de Hogeschool Rotterdam organiseert? Reserveer deze datum alvast in uw agenda. Het programma volgt in het najaar.
 
 
Uitgave "Creatieve ruimte"
Op 16 juni jl. gaf lector begeleidingskunde Michiel de Ronde een openbare les over 'gericht handelen op sociale inclusie vereist professionalisering op individueel en teamniveau. De uitgave over deze openbare les "Creatieve ruimte" is te bestellen via www.hr.nl/onderzoek/publicaties (ISBN 90-5179-937-3). 
 
Ledenservice

Symposium Coachen met Natuur
Tijdens dit symposium van Nobco op 15 september maakt u kennis met verschillende vormen van coachen met natuur. Speciale LVSC-ledenkorting: u betaalt € 75,- ipv € 95,-
Meld bij aanmedling bij 'opmerking/vraag' dat u LVSC-lid bent.
Informatie en aanmelden

Uitgebreid model evaluatieformulier begeleidingstraject is recent uitgebreid met een 4-tal vragen die inzicht geven in wat de begeleiding heeft gebracht en voor welke thema's gekozen wordt bij supervisie of coaching( Zie www.lvsc.eu / log in, klik dan LVSC documenten)

In een groepsruimte in het oude Wilhelmina Gasthuis in Amsterdam zijn ruime kamers en een groepsruimte beschikbaar.
Klik hier voor meer informatie over de praktijkruimte

 
 
Gezocht: executive coaches voor interviews afstudeerscriptie
Voor haar afstudeerscriptie aan de Tias, MscBA, is studente Myrthe van Gellekom op zoek naar executive coaches die bereid zijn zich te laten interviewen over in hoeverre coaches zich aanpassen op verschillende persoonlijkheden tijdens een coachtraject.
Klik hier voor de oproep
 
 
Impressie deelneemster workshop 'De grote waarde van P- Reflectie'

Onlangs woonde Margot Clausing de workshop ‘de grote waarde van P-reflectie, een ambachtelijke vaardigheid die te leren is, georganiseerd in regio Amsterdam bij. Margot doet verslag en geeft aan wat de workshop haar als supervisor heeft gebracht.  
Lees hier de impressie
 
 
Agenda
25 tot en met 28 augustus 2016
Zin in werk
Havelte. Meer informatie .
31 augustus 2016
Secure Base Coachen
Amersfoort » Meer informatie
6 september 2016
Speels en verdiepend coachen
Cothen » Meer informatie
8 september 2016
Supervisie: je persoon als coach centraal
 Cothen » Meer informatie
9 september 2016
Mindfulness in Coaching
Leusden » Meer informatie
13 september 2016
Wandelcoaching: versterken en activeren van eigen regie.
Leiden » Meer informatie
16 september 2016
Conference Supervision and Coaching in a changing Europe
Bratislava » Meer informatie
Volledige agenda
 Op de website vindt u de volledige agenda» Meer informatie